Sanjski moški: Naša Nuša k postavnemu Hrvatu ni prišla praznih rok

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Mijo Matić razvnel dekleta.
Oglej si celoten članek

Sinoči smo na POP TV spoznali hrvaškega sanjskega moškega Mija Matića, ki je bil rojen v Ljubljani, prihaja pa iz Siska. Za njegovo srce se bori kar 19 deklet, med njimi tudi tekmovalka iz sedme sezone šova Slovenija ima talent, Nuša Rojs. Dekle, ki je na odru Opere izjavilo, da se je od treme skoraj polulala.

28-letnica je gledalcem v predstavitvenem videu med drugim razkrila, da je v življenju počela že marsikaj, njena največja strast pa je petje. Pesmi piše sama, saj skozi skladbe izraža svoja čustva. Nuša je bila pred snemanjem osem mesecev samska. Čas brez partnerja je dobro izkoristila in se posvetila sebi. Sedaj ve, česar si želi in kaj potrebuje.

Ko je postavna Slovenka sanjskemu moškemu prvič segla v roko, mu je predala darilo – pivo. Nuša je pozneje Miju povedala, da se je v šov prijavila za šalo, jo pa preseneča, koliko stvari ju povezuje. Poleg ljubezni do piva ju združuje tudi ljubezen do gasilstva. Tako kot Mijo je namreč tudi Nuša prostovoljna gasilka.

Mijo je sicer v prvem delu prejel več daril, med drugim tudi ljubezenski napoj, slaščico, lisice, žganje in knjigo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:36 7. Januar 2020.

    V cem je poanta predvajanje tega sranja, ce vemo koncni rezultat???🙄🤔

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.