Sanjski moški: Novo dekle izviselo že takoj na začetku

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Sotekmovalka je takoj poskrbela za njeno izločitev.
Oglej si celoten članek

Pia je že v preteklem tednu imela možnost unovčiti belo vrtnico, ki ji jo je podaril sanjski moški, a tega ni storila, saj je takrat Blaž na zmenek povabil Tino, s katero je Pia med letošnjim šovom stkala prijateljstvo in se je, po njenih besedah, z njo v šovu tudi najbolje povezala ter ujela.

A tokrat je to možnost Pia brez oklevanja izkoristila in prevzela zmenek Blaževi izbranki Lari, ki je v šov prišla naknadno, skupaj s še dvema lanskoletnima tekmovalkama tega šova, Tjašo in Pio. Blaž je namreč po spoznavnem pikniku s tremi dekleti, ki so se zadnje pridružile šovu, na zmenek povabil Laro.

Kako je ob vnovčitvi bele vrtnice odreagirala Lara, si lahko ogledate TUKAJ.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:30 24. Oktober 2022.

    Žurnalovci prenehajte pisati o tem Poptv sranju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.