Sanjski moški: Pop TV izbral novo taktiko, tega tokrat ne bomo videli

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Se zgledujejo po Planet TV?
Oglej si celoten članek

Sredi maja bo Pop TV začel s snemanjem nove sezone resničnostnega šova Sanjski moški, ki je lani podrla vse rekorde gledanosti. Kdo bo namesto Gregorja Čeglaja stopil v čevlje gospoda sanjskega, še ni znano, znano pa je, da se je Pop TV odločil za taktiko, ki je zadnja leta na ekranih nismo več videli. V tokratni sezoni namreč ne bomo videli starih znank naših resničnostnih šovov. Za gospoda pravega se bodo tako borila dekleta, ki jih na televiziji še nismo spremljali. 

Nepoznana dekleta je Pop TV že izbral, prav tako je že izbran tudi sanjski moški. Kljub temu da bodo s snemanji začeli že ta mesec, pa bo šov na sporedu predvidoma šele jeseni. 

Za podobno potezo, povsem novih televizijskih obrazov, se je v šovu Poroka na prvi pogled odločil tudi Planet TV. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.