Sanjski moški: S tem zmenkom je Mijo brcnil v temo, dekleta globoko razočarana

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Le kaj si je mislil …
Oglej si celoten članek

Silvija, Julie in Nuša so bile vesele, ko jim je Mijo obljubil presenečenje. Žal ni bilo pozitivno …

Na izlet so odšle same in izvedele, da morajo skuhati trihodni meni. Najbolj jezna je bila zaradi tega Julie, ki pravi, da je Miju nepomembna. "To presenečenje se mi upira. Hočem domov,“ je povedala in dodala: "Trudim se in ne vem več, kako naj opozorim nase, da bi me opazil, medtem ko druge opazi, če samo postavajo okrog, so lepe in mirne in govorijo: Ja, Mijo, prav imaš, prečudovit si.“

Foto: Voyo sanjski moški
Situacija se je še dodatno poslabšala, ko so dekleta ugotovila, da kuhajo za Mija in Barbaro. "Kot navadna trapa kuham zanj in za četrto osebo, ki je sploh ne maram, kar ni pomembno, ampak … Resno,“ je bila besna Julie in tudi Barbara je bila zelo razočarana, saj z lepotcem v bistvu ni bila sama. "Bila sem v nebesih, potem pa se mi je vse podrlo. Mislila sem, da sem končno dobila čas zase, ker ga najdlje nisem,“ je potarnala v kamero, Mija pa vprašala, ali je, ko si je izmislil ta zmenek, pomislil na ostala dekleta, ki jim je verjetno neprijetno, da morajo kuhati zanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:46 31. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 14:43 31. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.