Sanjski moški: Ste slišali, kaj je rekla Nuša Rojs?

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Jo vi poznate?
Oglej si celoten članek

Nuša Rojs, edina Slovenka, ki se je v hrvaškem šovu Sanjski moški potegovala za srce Mija Matića, je bila vzhičena, ko je izvedela, da je kandidat gasilec.

"On je za mene. On je moj. Jaz sem prostovoljna gasilka,“ je povedala ostalim dekletom in se pohvalila, da je napisala znano pesem z naslovom Ponosna gasilka. "Napisala sem pesem za gasilce. Zelo znana je, vsak peti tip jo pozna,“ je izjavila. Ena od kandidatk je pripomnila, da je med njimi očitno slovenska zvezdnica.

Nuša, ki smo jo videli tudi v 7. sezoni šova Slovenija ima talent, je za skladbo, ki ima na Youtubu skorja 700 tisoč ogledov, posnela tudi videospot. 

Naša lepotica je v šovu tudi izjavila, da je presenečena, koliko skupnih točk imata z Mijem. "Zato me zelo zanima,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.