Sanjski moški: Takšna je bila Ana pred posegom

Odkrito o lepotnem posegu.
Oglej si celoten članek

Ana Pusovnik, kandidatka v šovu Sanjski moškiskrbi za svojo lepoto. Na strani z erotičnimi vsebinami OnylFans ima namreč tudi ona svoj profil, s katerim odlično služi. Koliko, si lahko preberete TUKAJ.

Da bi bila njena blagajna tudi v prihodnje tako polna, mora lepotica vlagati v svojo lepoto in tega prav nič ne skriva. Tako je na Instagramu razkrila, da njene polne ustnice niso naravne. Vanje si je dala vbrizgati 1 ml hialuronske kisline. Takšen poseg stane približno 350 evrov, na žalost (včasih tudi na srečo) pa rezultat ni trajen. Ana pravi, da v svojih ustnicah lahko uživa le 3 mesece, saj kislino njeno telo očitno zelo hitro razgradi. 

Takšna pa je bila Ana z naravnimi ustnicami. 

ana pusovnik

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:28 17. Junij 2021.

    EKO, same Uršule Cepinnn !

  • 11:31 12. Junij 2021.

    Denar sveta vladar DA ji nebi plačevali nebi delala tega

  • 14:20 11. Junij 2021.

    Tako se lepa punca spremeni v šobasto spako.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.