Sanjski moški: To je Gregorjev brat dvojček

Foto: Osebni arhiv uroš čeglaj, gregor čeglaj Foto: Osebni arhiv gregor čeglaj, uroš čeglaj Foto: Osebni arhiv gregor čeglaj, uroš čeglaj
Gregor je od Uroša starejši pet minut.
Oglej si celoten članek

Poptevejev ženin Gregor Čeglaj ima brata dvojčka, ki mu je ime Uroš in je pet minut mlajši od njega.

"Zelo sva povezana. Najbolj fascinantno pri nama je to, da ko vidiva neko stvar, nama je niti komentirati ni treba, ker veva, kaj drugi misli, in prasneva v smeh. Zagotovo je med nama posebna energija,“ je za Žurnal24 povedal Gregor.

Za dame imamo sicer slabo novico. Uroš je že dve leti poročen. Ima dve leti staro hčerko Lano in enoletnega sina Matea, na katera je Gregor zelo navezan.

"Oba rada pomagava drugim in nisva škodoželjna. Pri Urošu je sicer zelo v ospredju služba, jaz pa bi rad v življenju užival, se ukvarjal s športom, šel na morje … Milijon drugih stvari se najde,“ nam je o razlikah in podobnostih z bratom povedal 31-letni temnolasec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:16 22. Maj 2021.

    Čefurji!

  • 10:24 18. Maj 2021.

    Za dvojčke pravijo da je značilno da je vsaj en istospolno usmerjen. Če je en že poročen in ima otroke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.