Sanjski moški: To je resnica o Sarini izjavi, ki je Gregorja šokirala

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Gregor je debelo pogledal, ko mu je Pia zaupala, kaj je pred dekleti povedala Sara Turnšek.
Oglej si celoten članek

Pia Gavrič je Gregorju Čeglaju na zmenku razkrila skrite namene petih deklet, ki so v šov vstopile naknadno. Besede o Sari Turnšek so ga – vsaj na videz – najbolj presenetile, saj je Pia povedala, da je Sara izustila, da ji bo Gregor, če zmaga, vse plačeval. 

"Ko smo prišle, so nas dekleta vprašala, zakaj smo se prijavile. Ne skrivam, da sem bila v oddajo povabljena in sem se pošalila, da če pridem do konca, si bova z Gregorjem moj honorar razdelila, sicer pa mi bo plačal za izgubljeni čas. To je bila šala. Ne potrebujem moškega, ki bi me financiral, saj imam svoje podjetje. V šov sem šla po zabavo, poleg tega nikoli ne veš, kje boš spoznal partnerja,“ je za Žurnal24 svoje besede razložila Sara, ki o Pii nima najboljšega mnenja. "Pia je nedorasla, ljubosumna, hotela je, da si Gregor o nas ustvari mnenje na podlagi njenih besed, glede na to, da je bil njun odnos bolj prijateljske narave. V bistvu ga niti nismo mogle spoznati. Preden smo dobile priložnost, je ona njemu vsilila svoj vtis o nas. Nepošteno.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:48 17. Maj 2021.

    Glede na to, da je gospod svetlobna leta od sanjskega moškega (vzdrževalec v Leku, pa tega ne upa povedati, živi …

  • 16:09 17. Maj 2021.

    Babje čenče, sm slišala, je rekla, na konc pa pride cela pizdarija. Namest da bi ga osvajale, hodjo k njemu …

  • 07:19 17. Maj 2021.

    Butale,pa kdo to gleda. Tudi za eno ne morem rečt da je lepa, kaj šele pametna glede na izjave ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.