Sanjski moški: Tukaj je bila Pia še nasmejana, nato pa je nastopil smrtni strah

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Njeni kriki so odmevali po dolini ...
Oglej si celoten članek

Kanal Joonglaa znanim Slovencem pomaga premagati strah. Dejan Krajnc je skočil z letala, Damjan Murko pa je šel v adrenalinski park – izziv se je zanj končal na urgenci.

Sedaj je bila na vrsti Pia Gavrič, znana iz šova Sanjski moški. Lepotička se, odkar ji je na vrhu plezalne stene spodrsnilo, boji višine, zato so jo Joonglovci odpeljali na Solkanski most, s katerega je skočila v globino. 

Foto: joonglaa pia gavrič
Nad bungee skokom je bila tako navdušena, da bo na tak skok povabila še ostala dekleta iz šova. "To je bila najbolj nora stvar, ki sem jo naredila v življenju,“ je bila nase ponosna Pia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:12 8. Julij 2021.

    Pol je ze svaka lepotička

  • 19:40 23. Junij 2021.

    no lada a boš odgovorila kaj tako udrihaš po Pii?

  • 15:41 23. Junij 2021.

    lada daj povej zakaj se ti je punca tako zamerila, da take grde besede o njej po spletu stresaš?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.