Sanjski moški: V javnosti gole fotografije kandidatk

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Krpice so odletele brez zadržkov.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kramarič in Pia Gavrič, ki sta se že v lanskoletni sezoni šova Sanjski moški potegovali za srce Gregorja Čeglaja, sta letos nepričakovano ponovno vstopili v šov Sanjski moški s še eno udeleženko lanskoletnega šova, Laro Mlaker. Če so že s svojim nepričakovanim vstopom v šov sprožile buren odziv med letošnjimi dekleti sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka, kako buren odziv bosta dekleti sprožili šele sedaj s svojimi razgaljenimi fotografijami, ki jih je posnel priznani fotograf Aleš Bravničar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:08 27. Oktober 2022.

    Lepa fotka ampak vseeno, punce imejte malo samospoštovanja. Kaj si res ne morete deleti posla drugače, kot z iskanjem pozornosti?

  • 17:26 25. Oktober 2022.

    No fotka je estetska in umetniška. Daleč proč od pornografije! Kako je z drugimi formami pa mi ni znana!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.