Sanjski moški: Velika krivica in jok med zmenkom

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Polona je spet ostala praznih rok.
Oglej si celoten članek

Sanjski moški, Gregor Čeglaj, je eno od deklet odpeljal v Postojnsko jamo. Polona Kranjc, najmlajša od kandidatk, je verjela, da bo izbral njo, saj je edina od deklet, ki z Gregorjem še ni imela zmenka, a lepotec je izbral Pio.

"Ne vem, počutim se kot debil,“ je rekla 18-letnica, ki jo je krivica zabolela, in dodala: "Ne vem, ali naj se jokam ali smejem. Ni prijetno, ko veš, da si edina, ki še ni šla na zmenek, gre pa ena druga že drugič z njim.“

Foto: POP TV polona krajnc
Gregor je svoj izbor razložil. Rekel je, da je bil ob Pii, ko je prvič sedla na letalo, ona pa naj bo ob njem, ko bo šel prvič v jamo …
Kakor koli že, Pia zmenka ni bila vesela. Po vrvi se je namreč morala spustiti v temo. "Bala sem se za življenje, nisem se počutila varno,“ je v joku povedala. Poleg tega jo je razočaral še Gregor, ker ni opazil njene panike.

Da ji ni bilo lepo, je lepotec spoznal šele proti koncu zmenka, ko mu je Pia pokazala svoja prava čustva. Ta je prej skrivala za smehom. Gregor je bil presenečen, da mu Pia ni upala povedati, kaj čuti. Sicer vedno samozavestna kandidatka je dejala, da bo odslej sebe postavljala na prvo mesto.

Se ji je pa Gregor odkupil s presenečenjem. Pripeljal ji je njeno psičko, na katero je zelo navezana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:39 14. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

  • 18:01 13. Junij 2021.

    Dejte no že snet to cmero iz naslovnice! A nimate nič pametnih novic kot samo "sanjskega" moškega in korono!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.