Sanjski moški: Zaradi poljubov mu očitajo, da je ženskar, to pravi on

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zaradi poljubov na prvem zmenku so ga nekateri ožigosali …
Oglej si celoten članek

"Pa zakaj kar vse kušuje, a je bilo to že v katerem šovu? Ta je čisto opasan," se je oglasila komentatorka šova Vrtnice in vino, ki spremlja šov Sanjski moški. Ker je Gregor že na prvem zmenku poljubil več deklet, pa je završalo tudi na Instagramu. Številni mu zato očitajo, da je pravi ženskar. Kaj pa na te obtožbe pravi sanjski moški, Gregor Čeglaj?

"Nisem se poljubljal z vsemi, temveč samo s tistimi, pri katerih sem začutil to privlačnost. To vsekakor ni moja praksa in veliko dejavnikov se mora poklopiti, da se z nekom poljubim. Drži pa, da so mi v vezi poljubi zelo pomembni in to mora štimat. Če to ne štima, je lahko vse ostalo v redu, pa pri meni ne bo šlo čez. Če tega takrat ne bi začutil, tega ne bi naredil, tudi za kamere in šov ne. To, kar sem v resničnem življenju, to sem bil tudi pred kamerami, kar je tudi edino pošteno do punc. Drži pa, da okoli žensk nisem sramežljiv in če iščem partnerko za sebe, so mi poljubi pač pomembni. A ne kar z vsako, le če tako začutim," je za zurnal24.si povedal Gregor.

Na očitke, da je ženskar, pa pravi, da števila svojih bivših partnerk ne bo razkril, lahko pa pove, da ne obžaluje nobene, ker je bilo zanj vsako dekle lekcija, ki jo je potreboval. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:08 9. Maj 2021.

    Bolje da je gay kot pa da bi katero glupačo v tem šovu, ko kure, sam po dvorišču še ne …

  • 14:48 9. Maj 2021.

    Glede na to,kakšen ženskar je,je bolje,da ne odkrije število svojih bivših. Ker bodo kandidatkinje odstopile..samo naj on uživa....

  • 09:42 9. Maj 2021.

    Meni se dozdeva, da se bo ta narcis na koncu odločil za nobeno, ali je pa celo ritenpiker.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.