Sanjski par pričakuje prvega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jessica Biel in Justin Timberlake naj bi kmalu postala starša.
Oglej si celoten članek

Jessica Biel bo prihodnje leto zibala, je izdal njen prijatelj. "Je najmanj v tretjem mesecu nosečnosti. Rok ima aprila,“ je povedal in dodal, da je za parom težko obdobje, zato vesele vesti še ne želita deliti z javnostjo.

Jessica in Justin sta poročena že dve leti. Lepotica si je že dalj časa želela zanositi in če gre verjeti besedam vira, je imela pri tem kar nekaj težav.

Govorice, da je noseča, so se začele že pred nekaj dnevi, ko so mediji opazili, da igralkin trebuh ni več tako raven, kot je bil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.