Sanjsko! Teja Perjet razkrila, kje se bosta s Cool fotrom poročila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Do usodnega "da" je še en mesec!
Oglej si celoten članek

Teja Perjet in Jani Jugovic sta se spoznala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, se zaljubila, ustvarila uspešno podjetje, postala spletni zvezdi, dobila dva otroka, septembra pa bosta svojo ljubezen okronala še s poroko.

Teja je na Instagramu razkrila sanjsko lokacijo njunega poročnega dneva: "Grad Gredič me je prevzel, takoj ko sem stopila iz avta. Topel vetrič, grajski pridih, vonj po sivki in vinogradi so me prevzeli. Da o degustacijskem meniju sploh ne govorim ... Še 1 mesec do poroke. Vsi me sprašujejo ali sem kaj živčna, kako se počutim. Nisem in odlično. Komaj čakam. Poroka bi moral biti najlepši in najbolj sproščen dogodek med dvema sorodnima dušama obkroženima z ljudmi, ki nekaj pomenijo in to imava že odkljukano. Je pa Zaobljuba poskrbela za najboljšo ekipo tako da sem res na sproščena."

Dih jemajoče fotografije gradu in Teje si poglejte spodaj ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:22 31. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 00:01 31. Avgust 2019.

    Koga sploh zanimata ta dva brezvezneža.

  • 19:37 30. Avgust 2019.

    Dva brezvezna tečneža.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.