Sara je bila priča očetovim zlorabam

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Sara in Tina, tekmovalki šova Bilo je nekoč, imata za seboj travmatično družinsko izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Sara, ki je iz šova Bilo je nekoč izpadla v petek, je že na začetku povedala, da jo je v življenju najbolj zaznamovala ločitev staršev. Nam pa izdala, da je oče alkoholik, ki je pogosto zlorabljal njeno mamo Tino in da je bila v mladosti pogosto priča fizičnemu nasilju med staršema. 

"Tisti trenutki so bili malo težki, vendar je zaradi maminega odnosa do naju s sestro to hitro minilo. Sedaj vidim, da je tako bolje. Z očetom sva danes v stiku le ob rojstnih dnevih in praznikih. Ni niti vedel, da greva v šov, sva se pa po prihodu srečala in me je vprašal o vsem," nam je zaupala Sara.

Mama ima danes novega partnerja, ki je Sari kot oče in jo je bil ob prihodu domov zelo vesel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.