Sara: "Namerno smo provocirale"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Izpadla tekmovalka šova Bilo je nekoč Sara o štajerskem klanu, Bredi, Daši in simpatiji z Davidove strani ...
Oglej si celoten članek

Kako se je vrniti v leto 2016?
Rabila sem dva, tri dni, da sem se spet navadila na življenje v letu 2016, sploh na tehnologijo. Drugače pa je bila to zelo v redu izkušnja, veliko sem se naučila, marsikaj sedaj bolj cenim, sploh hrano.

Vam je bilo zelo težko zaradi pomanjkanja hrane?
Meni ni bilo težko, saj sem vedela, kam grem in da ne bo veliko hrane. V kakšnem tednu se že navadiš. 

Kaj je bilo s štajerskim klanom, je res obstajal?
To si je vse skupaj izmislila Breda. Res je, da smo se razumela, ker smo bile tudi približno stare. Mogoče je kdo slišal naš pogovor o tem, za koga bi si želele, da gre ven. Nikoli pa nismo načrtovale, da bi kogarkoli spravile ven. To s štajerskim klanom so začeli že tako napihovati, da smo se nato že hecale in provocirale, koga bomo izločile.

Ste namerno izgubile pri nalogi, da bi na ta način izločile Bredo?
Ne, sploh ne. Mislim, da se je tudi videlo, kako se je mama pri nalogi trudila.

Zakaj sta vas Breda in Daša tako motili? Zdi se, da ste bile dekleta zelo proti njima.
Na začetku sem se z obema razumela, nato pa je Daša začela napihovati, kako samo dela. In pa tisti njen nasmešek, ne moreš biti 24 ur na dan nasmejan. Breda pa se je zadnje dni samo smilila sama sebi, pa tudi že prej glede hrane. Želela se je zasmiliti še nam, da jo le ne bi poslale v troboj. Poleg tega je pretiravala s tistimi jajci, ki jih nismo vzele, ker jih na tržnici pač ni bilo. Očitala pa nam je, da smo to naredile nalašč.

Kaj pa simpatija z Davidove strani, menda vas je kar precej osvajal, ko se je napil?
Najbolj sta se napila Blaž in David, ki je želel z vsemi plesati. Ni nas osvajal, z vsako se je le zabaval. Bil je tako dobre volje, da se je zabaval celo z Mirom, s katerim ni v dobrih odnosih. 

Zakaj mladi nikakor niste našli skupnega jezika z Mirom?
Miro je želel neprestano ukazovati. Jaz razumem, da je Miro stara šola in imam spoštovanje do njega, a je le komandiral. Celo mojo mamo, ki je starejša od njega, delal pa ni nič. 

Kako to, da sta se obe z mamo odločili za prijavo v šov?
Najprej iz heca, da vidiva, kako tovrstni šovi potekajo. Mene je pritegnil koncept šova, mama pa se je odločila zaradi denarne nagrade. Že deset let dela izpit za avto, tako da bi denar porabila za to, nekaj pa bi razdelila med nas in obnovila hišo. 

Doma vas je čakal fant, je bil vesel vašega prihoda?
Zelo me podpira, vendar me je tudi zelo pogrešal. Vsak dan je spremljal oddajo. Rekel je, da naj daleč pridem, a se hitro vrnem, čeprav to nekako ne gre skupaj (smeh).

Kakšni so načrti po šovu?
Posvetila se bom študiju, dolgoročnih načrtov pa nimam, saj sem bolj spontane narave. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.