Sara navdušila Azijce

Foto: Samo Mervar
Foto: Samo Mervar
Nekdanja miss Universe Sara Savnik je navdušila modne navdušence na Šrilanki.
Oglej si celoten članek

Saro Savnik je italijanski modni oblikovalec Tiziano Picogna povabil k sodelovanju na šrilanskem modnem festivalu, kjer je sodelovala že lani. Organizatorji so bili nad njo tako navdušeni, da so si jo zaželeli tudi letos. 

Zaupana ji je bila častna naloga odprtja večera na festivalu. Oblikovalci so jo sprejeli z ogromnim aplavzom. Njen nastop je bil prava paša za oči, saj je bilo presenečenje večera transformacija oblačila, ko jo je uspešen šrilanski modni oblikovalec zaupal prav Sari. 

"Bila sem ponosna in vesela, da so mi za tako pomemben večer zaupali kar dve tako pomembni nalogi. Seveda sem imela nekaj treme, bala sem se, da se najpomembnejša kreacija tega večera ne bi razprla kot na vaji. A mi je uspelo," je za Story povedala Sara. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.