Sara Rutar zmedena in na tleh

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Našla nov izziv.
Oglej si celoten članek

Za zmagovalko MasterChefa in udeleženko Kmetije, Saro Rutar, so pestri meseci. Začelo se je sanjsko – s počitnicami na Tajskem. Kmalu po prihodu domov pa so se njeni načrti sesuli v prah ...

"Ta karantena je tudi mene spravila ob delo! Sezona gostincev, porok, zabav, raznih dogodkov, delavnic se je zame komaj začela in v istem trenutku tudi končala! Letos sem si privoščila res lep, dolg aktiven oddih na Tajskem v sredini januarja. V polovici februarja sem se seveda vrnila nazaj in začela že na polno delati in planirati vse stvari v tekočem letu 2020. In potem je prišla korona - COVID 19 - in z njo tudi karantena in poostreni ukrepi … Priznam, tudi sama sem bila 3 dni zmedena, na tleh in pod stresom. KAKO NAPREJ? Kako vse delo prilagoditi? Kako sploh preživeti?“ je kuharica zapisala na svoji spletni strani.

Sara, ki je v obeh šovih dokazala, da je delavna in inteligentna, se je kmalu domislila novega izziva. Lansirala je projekt "kuharske urice“. Dostop do video receptov je plačljiv. Mesečni dostop stane 18,99 evrov, dvomesečni 35, trimesečni pa 45.

"Sedaj sem res imela čas, brez izgovorov, da sem lahko na dnevni ravni tudi snemala recepte in pripravljala nove vsebine! Zakaj kuharske urice? Vsi smo sedaj v času karantene veliko kuhali in ustvarjali doma. Gre za online platformo na Instagramu in hkrati tudi na Facebooku, na katero tedensko nalagam nove video recepte! Zakaj video recepti? Ker napisanih receptov ne maram, rada pogledam sliko krožnika, rada tudi poslušam razlago in kak nov nasvet kuharjev … Napisan recept in postopek je mučno brati, kaj šele se ga držati in kuhati po tem receptu! Jaz imam rada svobodo v kuhinji in rada eksperimentiram! Zato želim, da boste vsi, ki boste kuhali z mano, dobili občutek za hrano in kuhanje! Da se naučite, da je vedno neka opcija, kako lahko tudi kakšno napako rešimo in spremenimo jed v super krožnik! Predvsem bi pa rada s kuharskimi uricami širila ljubezen do kulinarike tudi med vas!“

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:07 15. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 21:36 14. Maj 2020.

    Folk bi še meglo prodajal če bi lahko...

  • 12:25 14. Maj 2020.

    Meni naj se javi, sem premožen, nekonflikten, pošten in še kuhati znam. Kaj bi ji delal 😋!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.