Sarah Jessica Parker pri tej kombinaciji zadela v črno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Če to ni najlepša barvna kombinacija te jeseni …
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia sarah jessica parker Sarah Jessica Parker trenutno snema nadaljevanje serije Seks v mestu, ki nosi naslov "And Just Like That". 

Že decembra bomo lahko spremljali nove dogodivščine zabavne Carrie in njenih prijateljic, že sedaj pa lahko uživamo v njihovih modnih podvigih. Paparaci so igralcem med snemanjem namreč vsak dan za petami.

Stilistka je za Parkerjevo izbrala prečudovito ženstveno kombinacijo oblačil v sivih in roza odtenkih. Udobna jopica, dolgo krilo, ki spominja na najbolj znane oprave Carrie Bradshaw, roza čevlji s petko, udoben širok plašč in klobuk – to je vse, kar potrebujete za popoln jesenski stajling.

Najbolj nam je sicer všeč harmonična barvna kombinacija. Siva je brezčasna barva in vedno v modi, roza čevlji in detjali na krilu pa razbijejo monotonost in poživijo videz. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.