Sarah Jessica šokirala z modnim predlogom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanja zvezdnica serije Seks v mestu je odločena, da bo nazaj pripeljala modni trend, ki ga je začela v slavni seriji. A njeni prijatelji se bojijo, da bo to le velik polom.
Oglej si celoten članek

Strah prijateljev je upravičen, saj hoče Sarah Jessica Parker oblikovati lastno kolekcijo nogavic za nošenje z visokimi petami. Igralka je ta modni trend, ki je šel hitro v pozabo, nosila v priljubljeni seriji Seks v mestu, zdaj pa ga hoče spet oživeti.

A niso vsi tako prepričani v njen uspeh, kot Sarah sama. "Pred desetimi leti je veljala za najbolj občudovano modno ikono, po kateri so se zgledovale vse ženske, a že dolgo ni več tako," je izdal njen bližnji prijatelj in dodal: "Ta obsedenost z nogavicami za visoke pete bo samo še bolj škodovala njeni podobi modne poznavalke."

Ne ozira se na druge

Sarah pa se kot kaže ne zmeni za mnenje prijateljev, saj naj bi se že zakopala v delo v prepričanju, da jo bo ta modni podvig spet ponesel med modne ikone. "Že je začela z oblikovanjem, navdušila pa je tudi svoji hčerki, ki ji z veseljem pomagata. Lepo je, da se tako povezuje z otroki, a na ta posel z nogavicami mora čimprej pozabiti."

Medtem ko je bila Sarah v času Seksa v mestu modni vzor, pa so mnogi pozabili, da je za to kriva stilistka Patricia Field in ne 48-letna igralka. "Brez Patricie Sarah ne bi imela pojma," je spomnil vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.