Sarah odhaja!

Foto: Žurnal24 Sarah se je odločila, da gre naprej.
Sarah Jessica Parker naj bi se ločevala od moža Matthewa Brodericka. Igralka naj bi že spakirala kovčke in odšla na svoje.
Oglej si celoten članek

Sarah Jessica Parker naj bi spakirala kovčke, si poiskala drugo stanovanje in odšla. Moža naj bi zapustila, ker naj bi jo ta varal. Njun 11-letni zakon naj bi Broderick postavil na kocko zaradi neke 25-letnice.

Iz skupnega stanovanja je odnesla svoje stvari.

 
"Ugotovila je, da ni vredno. Sarah Jessica je odločena, da gre na svoje in pusti zakon za seboj," je povedal neimenovani vir. "Sarah ni neumna. Dobro ve, kaj se dogaja. Nekaj časa ji je bilo lažje ostati, kot iti skozi težko ločitev. V bistvu živita ločeni življenji." 

Sarah in Matthew sta praznike preživela skupaj zaradi 6-letnega sina Jamesa. "Praznike sta preživela z njim in se pretvarjala, da je vse v redu. Sarah je dobra igralka, ko je to potrebno," dodaja vir.

Tiskovna predstavnika zakoncev zadeve še nista komentirala.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.