Sarah se zanaša na vedeževalko

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Yorška vojvodinja Sarah Ferguson se je zaradi finančne stiske zatekla k jasnovidki.
Oglej si celoten članek

Milijonski dolgovi Sarah Ferguson, nekdanje soproge princa Andrewa, bodo kmalu preteklost. Yorška vojvodinja ima namreč še zadnje upanje, da se bo vse dobro končalo, potem ko ji je vedeževalka po imenu Mystic Mia prerokovala, da bo njena finančna kriza minila oktobra letos.

Vojvodinja naj bi si v svoji delovni sobi na steno celo obesila spodbuden napis, ki se glasi: "Znova se bom dvignila tako kot feniks iz pepela". Pod napis je napisala oktober.

Njena nekdanja pomočnica je za britanske medije povedala, da ji je vojvodinja povedala, da ji je žal, ker je morala odpustiti toliko zaposlenih, a morajo imeti vanjo zaupanje, saj bo uredila vse zadeve in jih bo lahko vzela nazaj v službo. "Vsem je povedala o vedeževalki in dejstvu, da bo to oktobra," je še povedala.

Finančni svetovalec za Buckinghamsko palačo pa naj bi vojvodinji svetoval, da bi bilo pametneje prijaviti bankrot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.