Šarapova razmišljala o spremembi imena

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova si je hotela začasno spremeniti ime v Marija Sugarpova.
Oglej si celoten članek

V času turnirja US Open si je hotela Marija Šarapova spremeniti ime v Marija Sugarpova, s čimer je hotela na čim bolj inovativen način promovirati svojo znamko gumijastih bombonov. Ruska tenisačica se je s floridskim sodiščem sicer že dogovorila, da bi ji ime začasno spremenili tudi uradno, a je njen menedžment po temeljitem premisleku ugotovil, da bi jim to naložilo preveč dela in skrbi. "Morali bi zamenjati čisto vse dokumente, a ker takoj po turnirju potuje na Kitajsko in Japonsko, bi se stvar precej zakomplicirala," je pojasnil njen agent Max Eisenbud.

A Marija bo kljub temu med turnirjem bolj znana kot Sugarpova, saj bo nosila majice s tem logotipom, ves prosti čas pa bo namenila promociji svoje znamke. Za njeno ustanovitev je porabila približno 350 tisoč evrov, bonbone pa je na prodajne police poslala prejšnje leto in z njimi je zaslužila že lep kupček denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:32 22. Avgust 2013.

    Hval bogu.ko sn na hitro prebral sem mislil,da piše da razmišlja o menjavi spola,jebenti..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.