Sarkozy je pustil Carlo

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Francoski predsednik Sarkozy je pustil svojo zaročenko Carlo kar doma.
Oglej si celoten članek

Francoski predsednik Nicolas Sarkozy se te dni zadržuje v Indiji, njegov nasmeh pa je bolj kisel, saj ob njem ni njegove zaročenke Carle Bruni .

Carli naj bi predsedniški urad odsvetoval obisk Indije, saj želita predsednik in bivša manekenka zanikati govorice o bodoči poroki in pričakovanju naraščaja.

Carle pa ni videti niti na ulicah Pariza. Bodoča prva dama Francije ima verjetno dela čez glavo ob izidu svojega zadnjega albuma, ki ima pomenljiv naslov Brez obljub. Pesem lepotice si lahko ogledate na posnetku in presodite, ali brez obljub velja tudi za Sarkozyja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.