Sarkozy z novo ljubico

Foto: Žurnal24 Sarkozy, ki se je pred meseci ločil od žene, naj bi se že videval z drugo.
Francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja so fotografi ujeli z nekdanjo manekenko Carlo Bruni. Je svojo ženo že prebolel?
Oglej si celoten članek

Nove fotografije francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja s pop pevko in nekdanjo vrhunsko manekenko Carlo Bruni, ki lahko med svoje nekdanje srčne izvoljence uvrsti Micka Jaggerja in Erica Claptona, so sprožile ugibanja o novi romanci predsednika države.


Carla Bruni je nekdanja vrhunska manekenka. © AFP

 
Sarkozy je oktobra javnost seznanil z ločitvijo od svoje druge soproge Cecilie . V soboto so ga fotografi francoskih medijev skupaj z Brunijevo posneli v pariškem Dysneylandu. Fotografije naj bi še ta teden objavili časniki Paris Match, Point de Vue in Closer.

Brunijeva, rojena v Italiji, bo v nedeljo stara 40 let in ima hčerko. 53-letni Sarkozy ima tri sinove, dva iz prvega in enega iz drugega zakona.

Urad francoskega predsednika objave fotografij ni želel komentirati.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.