Šarmirajte s klobukom

Foto: Zara klobuki Foto: Zara klobuki Foto: Pull&Bear klobuki Foto: H&M klobuki Foto: Esprit klobuki
V topli sezoni pokrivala krasijo predvsem moške glave, uporabnost je manj pomembna. Tudi zato je dovoljeno skoraj vse.
Oglej si celoten članek

Moški boste modni s pisanimi oziroma vzorčastimi pokrivali, medtem ko oblike in velikosti niso strogo zapovedane, pravi  modni oblikovalec Boštjan Mljač. “Absolutni ne pa je to sezono kavbojski klobuk pretiranih oblik in z zavihanimi krajci,” dodaja. Do naslednje  sezone naj počaka tudi usnje.

Prada, Burberry in Dolce & Gabbana so na pistah prikazali zanimive čepice v istih vzorcih kot oblačila ali v kontrastnih barvah glede na celotno opravo. Pokrivalo je tu zgolj dekorativnega značaja in nekako razbije barvno paleto oblačil oziroma se, nasprotno, z njimi popolnoma ujema,” pojasnjuje sogovornik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.