S.A.R.S. se razdajajo brezplačno

Foto: Igor Miljkovič
Foto: Igor Miljkovič
Srbska skupina S.A.R.S. svojim oboževalcem ponuja brezplačen prenos njihovega albuma Kuća časti.
Oglej si celoten članek

Na albumu Kuća časti je 11 novih pesmi, med njimi tudi Mir u svetu in Bojana, ki so jo člani skupine S.A.R.S. ustvarili v sodelovanju s črnogorsko zasedba Who see. Na albumu se poleg njih pojavijo tudi drugi zanimivi gosti, med njimi Dialup Lama iz skupine Bolesna Štenad, Shamso69 iz hrvaške skupine Brkovi ter Saša iz TBF.

V prvih dveh dneh je album preneslo več kot 20 tisoč ljudi, s čimer se bržkone približujejo rekordu, ko je bil njihov prejšnji album Perspektiva prenešen več kot petinsedemdesettisočkrat.

Album Kuća časti si lahko prenesete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.