Saša iz Big Brotherja: Na spletu so se pojavile žgečkljive fotke

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Nova tekmovalka hiše Big Brother Saša je očitno z vsemi žavbami namazana …
Oglej si celoten članek

"Levinja prihaja v hišo Big Brother in raztrgala vas bom,“ je ob vstopu v šov povedala 39-letna Saša, a pozneje dodala, da v šov ni prišla spoznavat moške. Še prej pa je šokirala z izpovedjo, da ima ljubimca, ki žal ni samski.

Da ni prav nič sramežljiva, dokazujejo tudi vroče fotografije, ki se naglo širijo po spletu. Če sklepamo po spodnji fotografiji, bo v hiši Big Brother morda zelo kmalu spet vroče, sploh če v soboto hišo zapusti Mirela. Saša je namreč izjavila, da ji je Mare zelo všeč ...

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:52 23. April 2016.

    kako bolano!

  • 23:29 22. April 2016.

    Ej, če me ubiješ, ko nimam pojma, kateri šovi so na kateri televiziji, kdo igra v katerem...Kaj: Jasna, ona z …

  • 22:11 22. April 2016.

    ki originali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.