Saša Lendero zdrava in energična

Foto: Žurnal24 Po bolezni je pevka znova polna energije. (Foto: osebni arhiv)
Priljubljena pevka Saška Lendero je po daljši bolezni spet zdrava. Polna energije pa se že vrača v staro formo.
Oglej si celoten članek

Po večtedenskem slabem počutju, utrujenosti, kašlju in jemanju antibiotikov je pevka Saška Lendero spet zdrava. Zaradi senzacionalističnega poročanja medijev o njenem zdravju je dobivala zaskrbljene klice in pisma oboževalcev, kar jo je spravljalo v neprijeten položaj. Zdaj je, kot je znano, že v stari formi.

V zadnjih dneh je že predstavila svojo novo skladbo Za čase brez skrbi. Melodijo in aranžma je napisal Miha Hercog, besedilo pa je napisala sama. V pesmi se čuti močan temperament, ki je značilen zanjo. Pesem je že predstavila javnosti, presenetila pa je z novim videzom in plesalkama, Tino in pevko Iris. S svojo ekipo pevka verjame v uspeh skladbe, ki ji lahko tudi prisluhnete: Za case brez skrbi - Saska Lendero.mp3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.