Saša Vujačić v zvezi s to znano Američanko

Foto: Profimedia Saša Vujačić v družbi Kristapsa Porzingisa.
Saša Vujačić v družbi Kristapsa Porzingisa.
Ljubezen je naš nekdanji košarkaški as potrdil na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji igralec NBA, Saša Vujačić, ki že več let živi v Ameriki, je 2. januarja na Instagramu razkril, da je v zvezi s 33-letno voditeljico Kristine Leahy, znano predvsem iz šova American Ninja Warrior, delala pa je tudi kot voditeljica Fox Sports.

Njegovo ljubezensko življenje je pred leti polnilo časnike, saj je bil v zvezi s teniško igralko Mario Šarapovo, s katero je bil dve leti zaročen. Njuna ljubezen se je končala leta 2012, ko se je Saša odločil igrati v Turčiji, zaradi česar sta se videvala še manj, je poročal Tennis.com.

Saša se sicer sedaj s svojim očetom in bratom ukvarja z izdelovanjem vin, in sicer pod blagovno znamko Aleksander Wine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.