Saška že skočila v kopalke

Foto: Facebook Saša Lendero Foto: Facebook Saša Lendero Foto: Facebook Saša Lendero
Saša Lendero je že zakorakala v poletje. S partnerjem Miho in hčerko Ario uživa v Egiptu.
Oglej si celoten članek

Saška Lendero je v prve spomladanske dni že zakorakala v kopalkah. Priljubljena pevka si je namreč privoščila družinski oddih v Egiptu, svoje oboževalce pa na družabnem omrežju Facebook razveselila z vročimi fotografijami. Saška se je na sezono več kot očitno odlično pripravila, saj je njena postava videti brezhibno.

Brhke pevke poleti sicer ne pesti odvečna teža, ima pa zato velikokrat težave z alergijami na sonce. V teh dneh pa se svojim Facebook prijateljem pohvalila, da jo, zahvaljujoč naravni kremi za sončenje, te težave ne pestijo več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:01 17. April 2013.

    Zenska jih objavi na svojem FB, pride en kao novinar, copy-paste in imas clanek. <br />Torej, ce je kdo malo …

  • 12:03 17. April 2013.

    Te kopalke pa poznam :), imam enake samo ne zgledam tako dobro v njih kot Saša Lendero :)...<br />če kakšno …

  • 18:39 16. April 2013.

    res sem zelo zelo vesel zanjo, ko takole sama od sebe pošlje fotke, da se nekaj piše o njej. NOOOT!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.