Sašo in Polona pojeta: V riti smo!

Foto: Radio Center Centrijani Foto: Radio Center Centrijani Foto: Radio Center Centrijani
Priljubljena radijska moderatorja Polona Požgan in Sašo Papp sta se znova pošalila na račun aktualne politične situacije.
Oglej si celoten članek

Ti moja Slovenija, novi hit Radia Center, v izvedbi Centrijanov je priredba znane narodnozabavne viže Modrijanov, ki zrcali trenutno stanje v naši državi, zaznamuje pa jo ostro in aktualno besedilo.

"Žal so vse lumparije, ki jih zadnjih nekaj let počno naši sodržavljani na pomembnih političnih in gospodarskih položajih, postale slovenska folklora. Pesem oziroma video jih izpostavlja in verjamemo, da se bo z besedilom strinjala večina." pravi Sašo Papp in dodaja: "Snemanje je bilo vnovič nepozabna izkušnja z obilico zabave, simpatičnih zapletov in glasnega smeha, ki je odmeval med vinogradi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.