Sašo ovira strah

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Saša Lendero si kljub napornemu urniku zna utrgati čas za svoje drage. In prav onadva imata posebno željo, zaradi katere je Sašo strah.
Oglej si celoten članek

Priprave na finalno oddajo resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek so v polnem teku. Saša Lendero pa se poleg tega pripravlja tudi na vrnitev na glasbeno sceno. Ob vsem temu se njeno življenje vrti še okoli njene družine.

Poleg Mihe je tu še hčerka Aria, ki skupaj z očkom navija za novega družinskega člana, a Saša nad idejo ni povsem navdušena, saj jo zavira strah. "Moderni, neusmiljeni svet, poln tekmovalnosti, krivic, namerne destruktivnosti ... Slabo delujoči sistemi, s katerimi v veliki večini upravljajo nemoralni in brezobzirni ljudje ... Ne vem, situacija v Sloveniji me res skrbi in boli," je za Story povedala Saša. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.