Sašo: "Zajel jih je 'ovčji sindrom'!“

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Iz šova Gostilna išče šefa je odšel Masterchevov sveže vseljeni tekmovalec Sašo, ki je v šovu vodil skupino 'rdečih'.
Oglej si celoten članek

Kako so vas sprejeli ostali tekmovalci? 

Ostali tekmovalci so nas sprejeli res dobro. Občutil sem, da jih je zajel t.i. ovčji sindrom, saj so po mojem mnenju videli volka v nas, zato so združili skupne moči, da ga premagajo (smeh). Se mi je pa zdelo vzdušje res pozitivno, čeprav smo se med samim delom kar 'bockali' med seboj. Med delom smo sicer uživali in se zabavali. 

Ste na začetku verjeli, da bi jih lahko premagali? 

Seveda, zakaj ne. Bali smo se edino, da bodo naši zunanji podporniki imeli premalo časa vse naročiti oziroma, da je Gostilna že vnaprej zasedena, kar se je tudi izkazalo, da je tako. Posledično smo imeli res malo obiska ...

Ste bili razočarani?

Ne, to ni neko veliko razočaranje. Saj smo vstopili v Gostilno z namenom pridobiti neko novo izkušnjo. Nikoli se ne odreči nečemu, kar ti lahko prinese 100 tisočakov. Sam sem si to vzel kot dopust, kjer bom spoznal nove ljudi, saj sem že v šovu Masterchef zelo užival v taki sceni. 

Kdo je bil do vas najbolj zadržan? 

Šef Bine (smeh). Morda Žan, ker sva tudi veliko let razlike, z njim sva se na žalost spoprijateljila šele zadnji dan, ko sva delala skupaj. Za 19-letnika res obvlada stvari in je prav simpatičen dečko. Po 'skrokani noči' sem mu kuhal juhice in ga bodril, saj smo skupaj sodelovali pri sladicah, kjer je bil on vodja. Sem se bal za njegovo počutje (smeh). Na koncu smo se vsi sprostili in se dobro spoznali. Zato nikogar ne bi želel izpostavljati na tem mestu. Mido je sicer imel težave z zdravjem, kar razumem. Posledično je bil morda najbolj zadržan.

S kom ste se razumeli najboljše?

Najbolj sem se razumel s Tomašem, saj sem od njega tudi dobil največ informacij in izkušenj. Zelo dobro vodi in me je res pozitivno presenetil.

Najtežji in najboljši občutek v gostilni?

Najtežji trenutek je, ko nihče na steklo ne napiše tvojega imena in te ne bodri. Vsi so namreč navijali samo za 'črne'. Fizični napor in ritem dela sta bila tudi precej huda. Pozno prideš domov, ustaneš ob 6.00 uri zjutraj. Najlepši občutek je bil, ko nas je na koncu šef Bine pohvalil, da se nismo predali. Všeč mi je bil tudi izjemno lep sprejem, ki ga ni pričakoval nihče izmed nas. 

Kakšno tekmovanje je torej potekalo med vami?

Med nami je bilo zdravo tekmovanje, pri čemer smo vsi zelo uživali.

Koga ste v šovu najbolj pogrešali?

V enem tednu nisem še nikogar prav zelo pogrešal. Bolj sem pogrešal svobodo in to, da bi šel lahko malo na sonce, kot pa kogarkoli kot osebo.

Vaše nadaljnje ambicije?

Zaenkrat imam načrte, da bom še vedno sodeloval na promocijah. Z Janijem iz Gostilne imava skupne načrte tudi za kulinarične tečaje, eden izmed njih bo namenjen prav področju testenin. Mislim, da bom torej ostal v kuharskih in izobraževalnih vodah. Rad sem med ljudmi, zato mi trenutno delo zelo odgovarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.