Satan je zmatran, Lovšin še ne

Foto: Žurnal24 Če Lovšin ni pozabil na vse, je na koncertu pričakovati tudi Buldožerje, Magnifi
V Križankah bo v soboto spektakularen koncert Pera Lovšina z gosti.
Oglej si celoten članek

Čeprav je na glasbeni sceni že večkot 30 let, Lovšin še ni utrujen. In spati ne pusti tudi drugim – v soboto bo na njegovem koncertu v Križankah zagrmelo.

Nepozabni Bandiera rossa in Lublana je bolana, s katerima je paradiral s Pankrti, Marija pomagaj in Satan je blazn' zmatran iz 90. let s Sokoli ter Hišo nasprot sonca z Vitezi bo mogoče slišati v izvirnih izvedbah, saj bodo vse skupine, s katerimi je v dolgoletni karieri sodeloval, Lovšinove gostje.

Da je zmožen okrog sebe zbrati pomembne slovenske rockerje, je torej dokazal, če je še vedno sposoben tako kričati, pa bo pokazal jutri ob 20. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.