Šaulića čakali kot kralja

Foto: Žurnal24
Na nastop srbskega pevca so obiskovalci koncerta ob glasbi nenapovedanega izvajalca čakali kar štiri ure.
Oglej si celoten članek

"Nimam pritožb čez koncert, ampak čez organizacijo. Nikjer me niso opozorili, da bo na koncertu Šabana Šaulića nastopil tudi predizvajalec in da bo Šaulić nastopil šele ob 1. uri," se je pritožila naša bralka, 48-letna Nerka, ki je v petek obiskala koncert v kranjski dvorani Zlato polje.

Obiskovalci koncerta – bilo naj bi jih manj kot tisoč, dvorana pa naj bi sprejela do dva tisoč ljudi – so na nastop zvezde čakali kar štiri ure (napovedan je bil ob 21. uri), pred tem pa jih je ogreval neuveljavljen izvajalec.

Foto: Žurnal24 null

 

Razočarana obiskovalka
"Prišla sem poslušat kralja narodne glasbe, ne neuveljavljenega pevca," je še povedala Nerka, ki je redna obiskovalka tovrstnih koncertov, a se ji, kot je dejala, do zdaj kaj takšnega še ni zgodilo.

Organizator je lahko vsak
Kranjski koncert je organiziralo, vsaj tako je zapisano na vstopnici, jeseniško podjetje Nafaka-Denado, ki se sicer ukvarja s strežbo in točenjem pijač (vir: poslovni imenik). Včeraj nam nikogar ni uspelo priklicati za izjavo.

"Očitno lahko koncerte dandanes organizira vsak," je sklenila Nerka.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.