Savina Atai najprej trepetala za zaročenca, zdaj pa še za očeta

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Savina Atai zdaj v skrbeh tudi za očeta.
Oglej si celoten članek

Nutricistka in strokovnjakinja za obrazno jogo Savina Atai je po hudih skrbeh, kaj bo z njenim partnerjem Giorgosom po tem, ko je imel hud zaplet z vnetjem jeter, v skrbeh tudi za očeta. Giorgosu so se namreč vnela je tra po tem je jemal antibiotike skupaj s protibolečinskimi tableti.

Zdaj pa je Savina na svoj Facebook objavila fotografijo z očetom, ki ima roko v mavcu in ob fotografiji dopisala: "Moj oči. Giorgos je v karanteni, oči je padel … Samo, da sta oba živa. Zdaj ju pa lahko jaz razvajam. Prvič v življenju ima mavec. Pa sem mu ga mogla takoj okrasiti."

Savino smo hoteli vprašati, kaj se dogaja z njenim zaročencem, za katerega je razkrila, da je v karanteni, a je za enkrat še nismo uspeli priklicati.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:24 15. Februar 2017.

    In to naj bi nas zanimalo, a se vi hecate?

  • 14:43 15. Februar 2017.

    Ko ima hudič mlade ...držite se

  • 10:26 15. Februar 2017.

    K.D. Naredi nam uslugo in napiši še en zmazek o sebi. Saj bodo tri vrstice več kot dovolj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.