Savina Atai: Obljublja vse živo, a dovolj je že en pogled nanjo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Uff, Savina z vročimi fotkami požene kri po žilah …
Oglej si celoten članek

Savina Atai, pisateljica, strokovnjakinja za obrazno jogo in ravnovesje hormonov, na svojem Instagramu ne deli le številnih nasvetov in utrinkov iz Grčije, kjer živi s svojim partnerjem, temveč tudi fotografije, ob katerih predvsem moški težko ostanejo ravnodušni. Zdi se, da Savina z leti postaja še bolj privlačna, njene obline ravno prav buhteče, obraz vedno bolj mladosten, nasmeh pa vse bolj žareč. Vprašati, v čem je njena skrivnost, je odveč, saj je najboljši oglas za njene produkte in delavnice kar Savina sama.

"In nato sem razpadla in to je bil eden najlepših trenutkov, saj sem ravno takrat spoznala, da vse košče lahko zložim nazaj točno tako, kot si želim sama. Po enem mesecu magnetičnega retreata v naši šoli so vsi moji koščki natančno tam, kjer želim, da so. Prerojena in povsem predana sočnemu magnetičnemu življenju za vedno," je zapisala ob fotografiji, na kateri blesti v bleščečem modrčku, pred dnevi pa je pokazala tudi svojo izklesano postavo in pripisala: "Vsa ljubezen in vse kar sem kadarkoli iskala je v meni. Bolj kot sem nežna sama s sabo, globje v sebe kot grem, bolj pogumno vdihnem vse, kar me boli. Bolj kot objamem svoje sence, bolj sočna, magnetična in v toku sem.  In s tem tudi moje življenje."

Savina bo sicer kmalu izdala svojo novo knjigo, v kateri bo zelo osebno razkrila tudi resnično zgodbo o tem, kako jo mama ni zaščitila pred zlorabo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:46 18. Avgust 2019.

    Vročina ima velik vpliv tudi na avtorje takšnih člankov....

  • 08:49 17. Avgust 2019.

    polhna sama sebe k tista ki je sestavljala tale zmazek od prispevka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.