Savina Atai pokazala trebušček

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
"Ženska, ki ima rada sebe, je zdravilo za vse okoli nje," je prepričana Savina.
Oglej si celoten članek

Savina Atai se ne boji pokazati zaobljenega trebuščka in pravi, da se moramo ljubiti z vsem kar smo. Na plaži v Grčiji, ki je njen drugi dom, je pokazala svoje telesce, ki je majhnemu trebuščku navkljub, vredno vsakega greha. 

"O, živijo, moj pms trebušček. Občudujem žensko telo v vseh oblikah,fazah cikličnosti in življenja, oblinah-neoblinah. In obožujem svoj trebušček,celo tako, da grem na obilno grško pojedino s svojimi ljubimi prijatelji, ki so pri meni na Kreti - na naši plaži je božanska restavracija - po pojedini pa hop na tole slikanje, brez da zadržujem dih in vlečem trebuščka notri. (Kadar Ženske vlečemo trebuh notri ali nosimo pretesna oblačila, s tem škodujemo maternici, rodilom + nadledvičmi žlezi zaradi tega dvigujeta stresni hormon kortizol, ki nas najbolj stara in ubija libido.) V zadnjih tednih sem bila več kot 45 ur v zraku na letalih (SLO-LA, LA-NY, NY-LA, LA-SLO … pa Kreta), polna vode sem, potem me pa še Giorgosova družina pričaka z mizo, ki se šibi od dobrot in to več dni zapored. In ja, tudi to sem jaz in moja edina naloga v življenju je, da se imam rada v vsem, z vsem, vedno. Čedalje bolje mi gre. Včasih sem se sovražila, prezirala, iskala samo napake, samo kaj vse je narobe z mano, se skrivala, zakrivala-zdaj pa se učim nežnosti in ljubezni. Vidnosti v vsem. In, o moj bog,kako hvaležno in odzivno je moje lepo telo! Moj tempelj ljubezni. Rade se imejmo!!!! Ženska, ki ima rada sebe, je zdravilo za vse okoli nje. Ženska, ki se nima, pa strup. Pozdravimo se in objemimo sebe in vse z ljubeznijo," pravi Savina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.