Savina Atai se postavlja nazaj na noge

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Savina Atai se po sporu z družbenico počasi pobira iz krize …
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, sta se Savina Atai in in Ariana Vetrovec, s katero je lastnica podjetja Face Force Yoga in blagovne znamke Savina Atai, sprli zaradi različnih vizij in denarja ... "Ne morem delati, ker ne stojim za tem, kar se dela – istočasno pa se še naprej uporablja moje ime in izkorišča zaupanje, ki ga imajo stranke do mene. Zaupanje in pričakovanja strank – to pa je zame sveto!“ je Savina zapisala v pismu, v katerem je razložila svoj plat zgodbe. Več o tej zgdobi, vključno z    Arianino razlago, lahko preberete TUKAJ.

Savina se je sredi poslovne krize zatekla v Grčijo, na Kreto, k svojemu zaročencu. Da ji tam prav nič ne manjka, je dokazala s posnetkom s prečudovite plaže, ob katerem je zapisala nekaj besed, ki so po vsej verjetnosti namenjene predvsem nekdanji družbenici … "Trdno verjamem (in doživljam), da če imaš odprto srce, ti tisti, ki ti želijo nagajati&škodovati, pomagajo. Po petih letih nenehnega dela&norega tempa imam zdaj čas za poglobljen študij, pravo prakso, 'downloadanje' in sestavljanje mozaika. Se veselim časa, ko bom vse novo&utelešeno lahko delila z vami.“

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:36 23. April 2016.

    če bi imela poštene namene bi odprla svoj s.p. in delila srečo mladenkam še naprej...tako pa jo je pobrisala s …

  • 10:37 22. April 2016.

    Res se nam smili. Baba zmešana je pobasala dnar in odšla. Takšna se nebi več nikoli pobrat na noge.

  • 17:55 21. April 2016.

    baba ubrisana!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.