Savina Atai trepetala, a ni mogla narediti čisto nič

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Savina je vojna v Ukrajini prizadela tudi zelo osebno.
Oglej si celoten članek

Učiteljica joge in duhovnosti ter podjetnica Savina Atai se po dolgem času mudi v Sloveniji, v svoji najnovejši objavi na Instagramu pa je zaupala tudi, kako je bila v zadnjih dnevih v hudem strahu za prijateljico in sodelavko. 

"Alina Notova je del naše ekipe že 2 leti. Osupljive ilustracije, ki jih delim v svojih objavah, v svoji šoli in v prihajajoči knjigi Tao Face Yoga, so večinoma njeno delo. Alina je iz Ukrajine. Bila je ujeta v Harkovu, kjer se je od začetka vojne skrivala v kleti. Vsak dan smo bili v stiku in ne glede na to, kako se je kdo od nas trudil, je bilo nemogoče organizirati evakuacijo. Na čigavi strani sem v tej vojni? To vprašanje so mi tolikokrat zastavili v zadnjih nekaj dneh. Sem na strani vseh nedolžnih ljudi," je zapisala Savina in dodala, da je prijateljica sedaj na varnem: "Alina je danes varno prispela na Poljsko in storila bom vse, kar je v moji moči, da ji pomagam postaviti njeno življenje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:13 8. Marec 2022.

    Trobilo.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.