Savina Atai že objavila utrinek pri novem zaročencu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nedavno je zatrjevala, da nima drugega, sedaj pa je že zaročena in na Novi Zelandiji ...
Oglej si celoten članek

"Si lahko predstavljate, kako zelo se bojim pustiti svojo grško pravljico, kjer imam vse? A kaj, ko me duša tako očitno kliče drugam. Ne k nekomu drugemu – kje pa! A mene moja duša ne kliče, da bom rojevala otroke na Kreti. Ne tako. Poanta ni v tem, da si ne želim otrok. Ampak trenutno okolje ni zdravo. In čeprav bi bilo to najlažje narediti, preprosto ne morem zamižati. S tem bi izničila vso svojo notranjo moč, ki sem jo pridobila, in izdala tako sebe kot otroka. Tu so še nekatere druge reči, o katerih preprosto ne morem in ne smem govoriti,“ je konec preteklega leta za Ona Plus povedala duhovna učiteljica, učiteljica joge in zdravilka Savina Atai.

A očitno je sreča na Savini strani, saj je pred kratkim za revijo Suzy priznala, da je sveže zaročena in to že od decembra. Zaročena je z Američanom, s katerim sodeluje tudi poslovno. Ime mu je Garrett, spoznala pa sta se čez lužo, kjer je predaval. "Ima zelo podobno življenjsko zgodbo kot jaz, za moje pojmovanje še težjo. Kot otrok je živel v avtomobilih, dobesedno je stradal. Imel je zelo težko življenje, nato pa je napisal uspešnico in se postavil na noge,“ je povedala za omenjeno revijo.

Na Facebooku pa je te dni sporočila, da je že odpotovala na Novo Zelandijo, kjer jo čaka novo življenje: "Zadnji večer preden sem poletela,me je moja Irena (moja druga mama,ki me ni rodila,a kot angel zame skrbi odkar sem bila dojenčica) močno objela in mi solzna povedala: 'Savina, takih iskric v očeh še nikdar nisi imela. Niti kot najstnica. Ne opravičuj se za svojo novo srečo. Ne samo, da si jo zaslužiš. PRIPADA TI!' To velja tudi zate. Ti, ki to bereš. Pripada ti, da živiš svoje sanje. Včasih nam življenje zapre kakšna vrata, zato da se lahko odpre novo okno. Sprejmi to darilo. Sprejmiva ga. Jaz sem zadnji dve leti v balončke (to se učimo v naši šoli,pa tudi na javnem FB lajvu sem pokazala ta učinkovit sistem) pridno pisala in risala kakšno življenje si želim. In predvsem kakšen intimni odnos si želim. Vztrajala sem v tej vibraciji,tudi ko je bilo okoli mene vse prej,kot to. Seveda sem padla iz nje. A sem se vračala. Znova in znova. Odločena. In potem. Se je najprej zgodil velik potres. Zaprl je vrata. Zapahnil. In potem. Se je ta vibracija uresničila ..."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 23:22 12. Februar 2020.

    Spoštujem vsakogar, ki je s svojimi zamislimi prišel do denarja... Vsak ima možnost, da najde ciljno skupino ljudi, ki mesečno …

  • 23:57 11. Februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 15:38 11. Februar 2020.

    Dobro obdržimo, slabo izvozimo. LP iz Bruslja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.