Savina se vrača k stari ljubezni

Foto: Michail Kapsalakis
Foto: Michail Kapsalakis
Savina se bo posvetila svoji stari ljubezni.
Oglej si celoten članek

Za Savino Atai je po dolgem času spet posijalo sonce. Spor z Ariano Vetrovec, s katero sta bili lastnici podjetja Face Force Yoga in blagovne znamke Savina Atai, je razrešen in obe stopata na svežo pot.

"Vrnila se bom nazaj na začetek, nazaj k svoji prvotni viziji. Spet sem samostojna in lahko poslušam samo sebe. Posvetila se bom svojemu pravemu poslanstvu in ljubezni – poučevanju in končno tudi svoji največji strasti – pisanju knjig," pravi Savina.

V naslednjih mesecih se bo posvetila prečiščevanju in nadgradnji svoje vizije. Obljublja, da se bo kmalu vrnila z novimi programi, novimi oblikami predajanja znanja in akcijami. "Komaj čakam, da vam bom lahko predstavila vsem kar se je pričelo na novo rojevati in kar cveti v meni. V miru se bom posvetila tudi poglobljenemu študiju, praktičnemu raziskovanju in preučevanju alkimije ženske energije ter nadgradnji znanja o starodavni in emocionalni medicini. Vse z namenom, da nadaljujem z razvojem joge obraza in drugih celostnih vadb za ženske na samo moj način, da se boste oziroma se bomo počutile, kot bi bile posute s čarobnim prahom," napoveduje Savina.

Preberite tudi:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:31 27. Maj 2016.

    IN KOGA BRIGA TA SAVINA ATAJ

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.