Savini je letos težje

Foto: Michail Kapsalakis
Foto: Michail Kapsalakis
Savina Atai naj bi letos s težkim srcem hodila na komentatorsko klop, nam je izdal vir, mična komentatorka pa to tudi deloma priznava.
Oglej si celoten članek

Ali Savina Atai v drugi sezoni šova Gostilna išče Šefa resnično trpi na mestu komentatorke? "Ni res, težje je le zaradi tega, ker je izbira težja. Drugače pa smo super ekipa. Z Mišem, Markom in Lili se odlično razumemo in se družino tudi pred oddajo. Težje je iz tega vidika, ker je konkurenca velika in včasih res ne veš, koga izbrati, saj ima vsak izmed tekmovalcev veliko kvalitet. Čedalje težje bo, sploh sedaj, ko so ostali le še štirje tekmovalci. Ne vem, kdo naj gre ven, saj je ta štiriperesna deteljica, ki je ostala, res super," pravi gurujka na področju zdravega življenja in dodaja: "Tudi tekmovalnost je letos drugačna, lani je bilo veliko lažje, kar se tega tiče. Zares izbirali smo le v finalu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:01 11. December 2013.

    Uuuuuu...na tej sliki je pa perfektna :) Lepa :)

  • 12:48 9. December 2013.

    pitty you Savina....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.