Scarlett bo zamenjala Angelino

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Angelina Jolie bi se morala po akcijskem trilerju Salt lotiti snemanja znanstvene fantastike Gravity, a je vlogo zavrnila. Režiser je zato k sodelovanju povabil zapeljivo Scarlett Johansson.
Oglej si celoten članek

Režiser Alfonso Cuaron je glavno vlogo v novem znanstvenofantastičnem filmu Gravity zasnoval prav za Angelino Jolie, saj meni, da je zvezdnica popolna za to vlogo.

 

A 35-letna igralka je sodelovanje na njegovo presenečenje zavrnila, zato je njeno vlogo ponudil plavolasi Scarlett Johansson.

 

Zvezdnica filma Izgubljeno s prevodom je z veseljem sprejela Cuaronovo ponudbo, saj naj bi bil Gravity film, ki se bo lahko postavil ob bok domišljijskemu spektaklu Avatar. Poleg Scarlett naj bi v filmu, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto, zaigral še Robert Downey Jr.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.