Scarlett intimna z Justinom?

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Med igralko Scarlett Johansson in pevcem Justinom Timberlakom se krešejo iskrice.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je po le nekaj mesecih zveze razšla z igralcem Seanom Pennom, naj bi igralka Scarlett Johansson že skočila med rjuhe s pevcem Justinom Timberlakom.

Kot navajajo mediji, sta si bila zvezdnika v nekem newyorškem klubu zelo naklonjena. "Veliko sta se dotikala in sedela drug ob drugem v VIP-prostoru skupaj z drugimi prijatelji," je povedal vir in dodal, da sta se nato izmuznila in zabavo nadaljevala v njegovem stanovanju.

"Bila sta tako zaverovana drug v drugega, da sta med plesom komaj opazila druge ljudi. Dotikov pa sta oba očitno zelo vajena," je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.