Scarlett Johansson: Bo ločitev umazana?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Romain Dauriac je včeraj prejel ločitvene dokumente, ki jih je vložila Scarlett Johansson.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia scarlett johansson, Romain Dauriac Januarja se je razvedelo, da sta se Scarlett Johansson in Francoz Romain Dauriac razšla že poleti. Par ima 2-letno hčerko Rose, ki bi jo Romain rad vzgajal v Franciji. Bo zaradi tega izbruhnil prepir? "Hčerko želi preseliti v Francijo, saj gospa Johansson veliko potuje,“ je sporočil Dauriacov odvetnik in napovedal "zanimiv proces“. Igralkinega moža je menda najbolj motilo to, da se je morala družina ves čas prilagajati zvezdničinemu urniku.

Par, ki se je poročil leta 2014, je sicer napovedal, da si bosta skrbništvo delila. Za zdaj še ni znano, kakšno je Scarlettino mnenje o stalni selitvi v Evropo.

To je igralkina druga ločitev. Med leti 2008 in 2011 je bila poročena z Ryanom Reynoldsom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.