Scarlett Johansson preveč seksi za vlogo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralki se je navkljub njeni odlični avdiciji izmuznila vloga v filmu The Girl with the Dragon Tattoo, saj naj bi bila "preveč seksi“.
Oglej si celoten članek

Režiser David Fincher se je navkljub Scarlettini "odlični“ avdiciji odločil, da 26-letni lepotici ne bo dal vloge glavnega ženskega lika Lisbeth Salander v filmu The Girl with the Dragon Tattoo, ki jo je nazadnje odigrala Rooney Mara, saj ljudje "komaj čakajo, da se sleče.“

"Videli smo neke neverjetne ljudi. Scarlett Johansson je bila odlična. Povem vam, bila je odlična avdicija. Vendar je pri Scarlett problem, da ne moreš pričakati, da se sleče,“ je utemeljil svojo odločitev priznani režiser.

Preden se je Fincher končno odločil za Rooney, je bil sicer že precej zaskrbljen, ali bo našel pravo igralko za upodobitev lika Salanderjeve. "Videl sem številne igralke in prišel sem že do točke, ko sem pomislil: Mogoče konceptualo govoriš o osebi, ki ne obstaja,“ je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.