Scarlett Johansson se umiva s kisom

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralka Scarlett Johansson je razkrila, da si obraz redno umiva z jabolčnim kisom, saj pravi, da preprečuje nastanek lis in mozoljev.
Oglej si celoten članek

Scarlett je priznala, da so lepotni produkti, ki jih najdemo v drogerijah, lahko zelo grobi do njene kože, zato se raje poslužuje naravnih metod. Njena dnevna rutina je tako umivanje obraza z jabolčnim kisom, ki lepo skrbi za njeno sijočo kožo. "Preizkusila sem že več izdelkov za nego kože na obrazu, a noben se ne more primerjati z jabolčnim kisom, ki je lahko zelo zdravilen."

A če ste se ustrašili, da 28-letna igralka pogosto smrdi po kisu, naj vas potolažimo, da se pri parfumih drži prestižnih znamk. "Najraje imam vonj Desire od Dolce & Gabbana. Je zelo ženstvena dišava, ki jo je najbolje nositi zvečer, podnevi pa prisegam na bolj cvetlične vonje," je razložila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.