Scarlett pokazala novo tetovažo

Foto: FameFlynet Pictures Scarlett Johansson Foto: FameFlynet Pictures Scarlett Johansson Foto: FameFlynet Pictures Scarlett Johansson Foto: FameFlynet Pictures Scarlett Johansson
Lepa igralka Scarlett Johansson je svoji zbirki tatujev dodala še enega.
Oglej si celoten članek

Zvezda filma The Avengers Scarlett Johansson je ob promociji svojega novega filma na ogled postavila svojo novo tetovažo na desnem zapestju. Lepotička, ki sicer prihaja iz New Yorka, je pokazala na roki vtetovirano zapestnico z obeskom, na katerem piše I (love) NY (Ljubim New York; op. a.).

To sicer ni prvi igralkin tatu. Od prej ima na levi roki že vtetoviran barven motiv sončnega vzhoda in tatu na notranji strani desnega gležnja. "Že nekaj časa imam na roki tetovažo sočnega vzhoda," je povedala o svojem prvem tatuju, ki njeno roko krasi že od leta 2007. "Vsakič ko ga pogledam, me osreči. Vendar je razlog, zaradi katerega sem si ga dala vtisniti, zelo oseben, nekatere stvari pa morajo ostati zasebne."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.